Jaha då var det onsdag och snart fredag igen. Varför inte börja dagen med ett tips på en läskande och fräsch drink som faktiskt passar hela familjen. Bara att skippa alkoholen till de som inte vill ha det, eller bör dricka det, och den är precis lika god ändå. Det är så sjukt svårt att komma på namn till drinkar man gör. Först tänkte jag kalla den familjedrinken men det låter ju varken gott eller klokt så eftersom det är Rosmarin i så har jag döpt den till Rosmarini………klart som korvspad! Eller hur!? Det här tror jag är den allra bästa av drinkar jag någonsin kommit på faktiskt. Om man gillar syrliga fräscha drinkar så kommer man älska denna.

IMG_3935

Rosmarini 1 drink

Gör så här

Muddla kiwi, citron, rosmarin och socker i botten av en shaker.

Fyll på med isbitar, ca 5-6 st.

Fyll på vätskorna och skaka utav bara den i ca 30-40 sekunder.

Sila upp i ett martiniglas och dekorera med rosmarin och en skiva äpple eller citron.

Skål och trevlig lill-lördag!

// Fredrik

logocolortextbelow.jpeg

 

Share This